Skip to contentSkip to navigation
@

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä!x

Kiitos!x

Kiitos viestistäsi!

MITÄ ON MARKKINOINNIN AUTOMAATIO?

Markkinointiautomaatio on yleisnimi sellaisille prosesseille ja järjestelmille, jotka tehostavat markkinointia ja myyntiä analytiikan sekä automaattisten, räätälöityjen kampanjoiden avulla. Järjestelmillä voidaan helposti ja nopeasti toteuttaa yksilöllisiä kampanjoita, jotka perustuvat vastaanottajan kiinnostuksen kohteisiin ja aktiivisuuteen. Markkinoinnin automaation avulla on myös helppoa seurata kampanjoiden tehoa sekä raportoida ja analysoida tuloksia ja tuottoa, tarkasti ja luotettavasti!

Markkinoinnin ammattilaisille automaatio tarjoaa mahdollisuuden tuottaa pienemmällä vaivalla mitattavaa, yksilöllistä markkinointia. Myynnille automaatio merkitsee mm. myyntivalmiimpia liidejä, vähemmän kylmäsoittoja ja vanhojen liidien tehokasta uudelleen aktivointia.

Miten markkinoinnin automaatio toimii?

Markkinoinnin automaatio on pilvipalvelu, jossa yhdistyvät markkinointitietokannan hallinta, kontaktien ja liidien aktiivisuuden seuranta, liidien tuotanto sekä tehokas analytiikka. Mahdollisimman helppokäyttöisiksi suunnitellut automaatiojärjestelmät ovat pääosin markkinoinnin työkaluja, joihin yhdistetään myynniltä kerättävää tietoa kampanjoiden räätälöimiseksi.  

Kontaktien
aktiivisuuden seuranta

Lue lisää

kampanjoiden
automatisointi

Lue lisää

liidituotanto
 

Lue lisää

MARKKINOINTIRESURSSIEN
HALLINTA

Lue lisää

miksi markkinoinnin automaatio kannattaa?

Markkinoinnin automaatio hyödyttää koko organisaatiota. Se luo sillan myynnin ja markkinoinnin välille, tuo uusia asiakkaita ja antaa johdon seurata markkinointipanostusten tehoa ja kustannustehokkuutta. Lisäksi automaatio säästää rahaa, ja järjestelmän hoitaessa rutiineja se tuo myynnille ja markkinoinnille myös lisää aikaa tuottavaan, luovaan työhön.

haluatko tietää lisää?

Lähetä meille yhteystietosi viestin kera, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Markkinoinnin automaatio -järjestelmät

Markkinoinnin automaatiojärjestelmiä on maailmalla runsaasti ja ominaisuudet ja hinnat vaihtelevat hyvinkin paljon. Tunnetuimpia automaatiojärjestelmiä ovat Eloqua, Marketo, Pardot ja HubSpot. Apua järjestelmien arviointiin löydät mm. ID BBN tietopankista.

Olipa järjestelmäsi mikä tahansa, ID BBN auttaa yritystäsi ottamaan automaatiosta kaiken irti ja rakentamaan maailmanluokan modernia markkinointia.

LUE LISÄÄ ORACLE ELOQUASTA