Skip to contentSkip to navigation
@

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä!x

Kiitos!x

Kiitos viestistäsi!

MODERNIA MARKKINOINTIA LUOVALLA OTTEELLA

ID BBN on täyden palvelun mainostoimisto, jolla on lähes 25 vuoden kokemus tuloksekkaasta markkinoinnin ja mainonnan suunnittelusta B2B-sektorilla. ID BBN kuuluu kansainväliseen, itsenäisten mainostoimistojen Business to Business Network -verkostoon. Tarjoamme yrityksellesi modernin markkinoinnin strategista suunnittelua, toteutusta sekä konsultointia.

MARKKINOINNIN STRATEGINEN SUUNNITTELU

B2B-markkinointi on noussut uudelle kehitystasolle ID BBN:n moniportaisen suunnitteluprosessin ansiosta. Vaiheittain etenevä prosessi sitoo kaikki toimenpiteet yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, mikä vahvistaa markkinoinnin roolia myynnintekijänä. Strategisessa suunnittelussa apunamme on myös kansainvälisen verkostomme kanssa yhteistyössä suunnitellut Brand Asset Management (BAM) sekä Technology Enabled Contact Strategy (TECS) -työkalut.

Tutustu Asiakkaan matka -työkaluumme

LUOVA SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

ID BBN:llä on pitkä historia mainosalalla. Kokenut ja osaava henkilöstömme auttaa tuottamaan erottuvaa ja asiakkaan tarpeet huomioivaa markkinointia, sekä digitaalisessa mediassa että printissä. Hallitsemme luonnollisesti myös sosiaalisen median sekä hakukonemainonnan. Maailman laajin B2B-ammattilaisten verkostomme auttaa kansainvälisten kampanjoiden paikallisissa erityistarpeissa.

Katso Caset

MARKKINOINNIN AUTOMAATIO

ID BBN on kansainvälisesti palkittu, Euroopan johtava markkinoinnin automaation asiantuntija. Osaamiseemme luottavat monet suomalaiset ja kansainväliset suuryritykset, kuten Rautaruukki, AGA, F-Secure, MTV, Iron Mountain ja Juniper Networks. Lähes 25 vuoden kokemuksemme mainosalalta takaa sen, ettemme toimita yrityksellesi pelkkää järjestelmää vaan tarjoamme täyden palvelun markkinoinnin automaatiota – strategisesta suunnittelusta toteutukseen ja luoviin kampanjoihin.

Markkinoinnin automaatio

MAINONNAN SUUNNITTELU

Tehokkaassa mainonnassa huomioidaan sekä digitaaliset, että perinteiset printti- ja ulkomainontakanavat. ID BBN:n henkilökunnalla on pitkä kokemus mainonnan toteutuksista kaikissa mainonnan kanavissa ja korkeasti koulutetut tekniset asiantuntijamme kykenevät toteuttamaan vaativammatkin sovellukset ja palvelut uusimpiin digitaalisiin kanaviin.

Verkkosivujen
suunnittelu

Lue lisää

Applikaatiot ja
integraatiot

Lue lisää

Digitaalinen
mainonta

Lue lisää

Printti-
mainonta

Lue lisää