Skip to contentSkip to navigation
@

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä!x

Kiitos!x

Kiitos viestistäsi!

MEILLE TÖIHIN?

Kiinnostaisiko sinua tehdä näkemyksellistä digitaalista markkinointia strategisesta suunnittelusta yksittäisiin kampanjoihin? Haluatko lähteä kehittämään nimekkäiden kansainvälisten ja suomalaisten brändien näkymistä ja tekemistä verkossa? Huvittaisiko käydä pokkaamassa modernin markkinoinnin palkintoja Las Vegasissa?

Jos olet uusiin korkeuksiin tähyävä digimarkkinoinnin taituri tai vasta uraansa käynnistävä nuori tulisielu, kuulemme sinusta mielellämme.

Kerro itsestäsi ja lähetä cv: info@idbbn.fi

JUNIOR WEB DEVELOPER

Read in English

Nyt haemme Junior Web Developeria kasvavaan markkinoinnin automaatioasiantuntijoista koostuvaan tiimimme.

Sinulla on kokemusta erityisesti HTML5/CSS/JavaScript -projekteista ja toteutuksista. Lahjakkaalle/ammattitaitoiselle asiantuntijalle tarjoamme korkean profiilin kansainvälisiä projekteja tunntettujen brändien parissa ja mahdollisuuksia edetä uralla. Saat myös mahdollisuuden hankkia työmarkkinoilla suuresti arvostettuja markkinoinnin automaatioon liittyviä taitoja.

Lue lisää

Senior Web Developer

Read in English

Nyt haemme Senior Web Developeria kasvavaan markkinoinnin automaatioasiantuntijoista koostuvaan tiimimme.

Sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöä erityisesti HTML5/CSS/JavaScript -projekteista ja toteutuksista ja mahdollisuuksien mukaan myös palvelinpuolen ohjelmoinnista. Lahjakkaalle/ammattitaitoiselle asiantuntijalle tarjoamme korkean profiilin kansainvälisiä projekteja tunntettujen brändien parissa ja mahdollisuuksia edetä uralla. Saat myös mahdollisuuden hankkia työmarkkinoilla suuresti arvostettuja markkinoinnin automaatioon liittyviä taitoja.

Lue lisää