Skip to contentSkip to navigation
@

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä!x

Kiitos!x

Kiitos viestistäsi!

JUNIOR WEB DEVELOPER

Read in English

Nyt haemme Junior Web Developeria kasvavaan markkinoinnin automaatioasiantuntijoista koostuvaan tiimimme.

Sinulla on kokemusta erityisesti HTML5/CSS/JavaScript -projekteista ja toteutuksista. Lahjakkaalle/ammattitaitoiselle asiantuntijalle tarjoamme korkean profiilin kansainvälisiä projekteja tunntettujen brändien parissa ja mahdollisuuksia edetä uralla. Saat myös mahdollisuuden hankkia työmarkkinoilla suuresti arvostettuja markkinoinnin automaatioon liittyviä taitoja.

Lue lisää

Senior Web Developer

Read in English

Nyt haemme Senior Web Developeria kasvavaan markkinoinnin automaatioasiantuntijoista koostuvaan tiimimme.

Sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöä erityisesti HTML5/CSS/JavaScript -projekteista ja toteutuksista ja mahdollisuuksien mukaan myös palvelinpuolen ohjelmoinnista. Lahjakkaalle/ammattitaitoiselle asiantuntijalle tarjoamme korkean profiilin kansainvälisiä projekteja tunntettujen brändien parissa ja mahdollisuuksia edetä uralla. Saat myös mahdollisuuden hankkia työmarkkinoilla suuresti arvostettuja markkinoinnin automaatioon liittyviä taitoja.

Lue lisää

Marketing Automation Specialist

ID BBN is looking for a Marketing Automation Specialist for its growing team of marketing automation experts. You are experienced in Marketing automation projects and platform implementations. We offer high profile international projects with esteemed brands and opportunities for career advancement. You will also get a unique opportunity to acquire unique skills in the field of marketing technology.

Read more