PYSY ETULINJASSA
JÄTÄ YHTEYSTIETOSI
Kiitos yhteydenotosta!
OTA YHTEYTTÄ
Atea Focus – uudistuksilla upeisiin tuloksiin

Atea Focus – uudistuksilla upeisiin tuloksiin

Julkaistu 28.2.2020 Lauri Lönn

Atea Focus järjestettiin viime vuonna jo 30. kerran, ja juhlavuoden tapahtumasta haluttiin tehdä ikimuistoinen. Onnistuimme! Olemme yksi Evento Awardsin finalisteista.

Uskomattoman upea fiilis! Meidät on valittu vuoden parhaita tapahtumia palkitsevan Evento Awardsin finaaliin Atea Finland Oy:n digitaalisia ratkaisuja esittelevän Atea Focus -tapahtuman toteutuksen ansiosta kategoriassa Maksuton yritystapahtuma.

Vuosi 2019 oli Atea Focuksen juhlavuosi, ja aloitimme yhteistyön Atean ja tapahtumajärjestäjä Management Events Studio Oy:n kanssa jo varhaisessa vaiheessa. Päivitimme Focuksen ilmettä ja suunnittelimme digitaalisen kutsu- ja ilmoittautumisprosessin, jossa hyödynsimme markkinoinnin automaatiota.

Olemme tehneet Atean kanssa yhteistyötä jo vuosia ja yhteistyömme onkin lisääntynyt ja monipuolistunut luontevasti teknologiaan liittyvästä teknisestä tekemisestä luoviin toteutuksiin, kuten tapahtumasuunnitteluun. 

 

Atea Focus -tapahtuman tuotannossa huomioitiin vastuulliset toimintatavat, ja niistä viestittiin osallistujille muun muassa visuaalisten tapahtumaelementtien ja taiteen avulla.

 

Turkulaisen taiteilijan Jukka Hakasen teos Kierrättävä kettu.

 

Mitä perinteikkään 

teknologiatapahtuman

päivittäminen uudelle vuosikymmenelle vaatii?

 

Se vaatii hieman hulluutta, uskallusta ja halua kokeilla jotain uutta. Tästä Atean porukalle suuri hatunnosto. He olivat valmiita ja halukkaita rikkomaan perinteitä ja tarjoamaan Focukseen osallistujille unohtumattoman elämyksen. Tapahtuman tunnelmaan satsattiin toden teolla, ja Focuksen teema näkyi yhtenäisesti tapahtumaelementeissä, käsikirjoitetussa ohjelmassa, tarjoiluissa ja tapahtumaa varten toteutetuissa taideteoksissa.

Se vaatii halua haastaa totuttuja toteutustapoja. Tästä kiitos ME Studiolle, joka Focuksen uutena järjestäjätoimistona etsi uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja entistä isomman ja näyttävämmän tapahtuman toteuttamiseksi. ME Studiolle kiitos myös siitä, että he onnistuivat toteuttamaan ne kaikkein villeimmätkin ideat ja tyhjä messuhalli muuttui upeaksi elämystilaksi, jossa Focuksen henki näkyi ja tuntui.

Se vaatii halua onnistua ja ylittää odotuksia. Siitä olalle taputus itsellemme, sillä olemme olleet mukana Focuksen toteutuksessa jo useamman vuoden, mutta innostumme aina uudelleen, kun seuraavan tapahtuman suunnittelu alkaa ja voimme ideoida ikoniselle tapahtumalle jotain uutta ja poikkeuksellista.

 

Lue Atea Focus case >>

 

Mitattavat tavoitteet

 

Focukselle asetettiin selkeitä, mitattavia tavoitteita jo suunnitteluvaiheessa. Niitä olivat muun muassa Atean palvelujen tunnettuuden lisääminen, tapahtuman kävijämäärän kasvu, uusien asiakkuuksien ja liidien hankinta sekä tapahtuman yleisilmeen uudistus.

 


Tapahtumapäivänä oli selvää, että kävijämäärä tulisi ylittämään odotukset, mutta kaikkien aikojen kävijäennätys yllätti silti iloisesti. Muutama viikko tapahtuman jälkeen saadut luvut olivatkin todella mahtavia. Liidien määrä kasvoi vuoden takaisesta 240 prosenttia ja tapahtumasta saatu palaute oli äärettömän positiivista.

Ja vaikka tuollaisten tulosten lukeminen on aina yhtä upeaa, niin itselleni yksi Focuksen sykähdyttävimmistä ja mieleenpainuvimmista kokemuksista oli turkulaisen taiteilijan, Jukka Hakasen, Kierrättävä kettu -teos. Se on Atean tilausteos, joka herättää keskustelua it-laitteiden kierrätyksen merkityksestä. Jukka toteutti upean, 10 metriä leveän ja neljä metriä korkean teoksen pahvilaatikoita hyödyntäen. Kokonaisuus oli todella näyttävä, ja teos sai Focuksen kierrätysteeman mukaisesti jatkaa ihmisten ilahduttamista myös tapahtuman jälkeen. Teos jaettiin osiin, jotka lähetettiin Atean toimipisteisiin ympäri Suomea. Tässä vain yksi esimerkki, joka istui täydellisesti Atean ja Focuksen arvoihin ja tavoitteisiin, joilla rakennetaan yhdessä kestävämpää yhteiskuntaa.

Katse on jo kiinteästi vuoden 2020 Focuksessa, mutta nyt on hyvä hetki laittaa sormet ristiin ja odottaa Evento Awardsin finaalia. Voittajat julkistetaan 26.3.2020. JÄNNITTÄÄ!

 

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT

Vuoden Toimisto 2020 -finalistihaastattelussa Ville Murtojärvi

Vuoden Toimisto 2020 -finalistihaastattelussa Ville Murtojärvi

Pikahaastattelukierros päättävissä elimissämme paljastaa, että asiakaspalaute on meille kultaakin kalliimpaa.

Lue artikkeli

 Tapahtuma – vanha mutta yhä vaikuttavampi media

Tapahtuma – vanha mutta yhä vaikuttavampi media

Tapahtumissa käymme perusteellisia keskusteluja uusien kontaktien ja prospektien kanssa sekä lujitamme olemassa olevia asiakassuhteita.

Lue artikkeli
Valmentajan 5 vinkkiä parempaan asiakaskokemukseen

Valmentajan 5 vinkkiä parempaan asiakaskokemukseen

Kun osallistuin ensimmäistä kertaa työpajaan itse, minut yllätti se, kuinka monet erilaiset asiat, yksityiskohdat ja henkilöt vaikuttavat...

Lue artikkeli