PYSY ETULINJASSA
JÄTÄ YHTEYSTIETOSI
Kiitos yhteydenotosta!
OTA YHTEYTTÄ
Helsinki 14 on uudenlainen virtuaalitoimisto

Helsinki 14 on uudenlainen virtuaalitoimisto

Julkaistu 11.9.2020 Eija Väliranta

Helsinki 14 on uusi, raja-aitoja kaatava virtuaalitoimisto, jonka perustajien joukossa on ID BBN:n toimitusjohtaja Timo Kruskopf.

Helsinki 14 Virtual Agency kokoaa yhteen brändin, strategian, muutosjohtamisen, digitaalisten palveluiden, viestinnän, analytiikan ja automatisoituvan markkinoinnin taitajat. Idea uudenlaiseen kollektiiviin syntyi perustajajäsenten omista kokemuksista ja markkinoinnin muutoksesta.

Digitaalisuus on yksi, muuta ei suinkaan ainoa, syy markkinoinnin muutokseen.

–      Kaikki toimistot ovat joutuneet erikoistumaan johonkin markkinoinnin osa-alueeseen. Asiakas kuitenkin tarvitsee monipuolisesti eri alueiden osaamista, mutta nyt ollaan tilanteessa, jossa mikään toimisto ei pysty enää tarjoamaan kaikkea yksin, Timo sanoo.

Helsinki 14 pystyy nopeasti muodostamaan asiakkaan tarpeisiin sopivan tiimin toimistorajoista riippumatta.

–      Helsinki 14 -konseptissa on paljon samaa kuin elokuvatuotannoissa: produktioon kerätään siihen parhaiten sopivat tekijät. Juuri tämän joustavuuden olemme kloonanneet kollektiiviimme.

Starttivaiheessa Helsinki 14:n muodostavat Timo Kruskopfin lisäksi Jari Aalto-Setälä, Kalle Laine, Adventure Clubin Kimmo Timonen, iloomin ja Kreabin Sari Siikasalmi, Lil’More Creativen Vesa Piltonen sekä luovat suunnittelijat Mika Aalto-Setälä ja Harri Erma.

–      Kollektiivin mukanaan tuoma erikoisalojen osaaminen ja asiantuntijuus laajentavat ID BBN:n palvelupalettia merkittävästi – ja se taas koituu asiakkaidemme hyödyksi, Timo sanoo.

Lue uutinen Markkinointi & Mainonta -lehdestä.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT

MarTech Nordic 2020 lokakuussa

MarTech Nordic 2020 lokakuussa

Markkinoinnin ja myynnin tuoreimpiin toteutuksiin ja visioihin keskittyvä MarTech Nordic 2020 on nyt virtuaalinen viisituntinen. ID BBN on tapahtuman...

Lue artikkeli

Agile on muutakin kuin muotisana

Agile on muutakin kuin muotisana

Moni vaatii ketteryyttä sekä itseltään että organisaatioltaan, mutta kuinka moni meistä todella ymmärtää mitä Agile tarkoittaa tai miten se näkyy...

Lue artikkeli
Meistä leivotaan LinkedIn Agency -mestareita!

Meistä leivotaan LinkedIn Agency -mestareita!

LinkedIn Agency Champion on media- ja mainostoimistoille suunnattu koulutussarja, jossa syväsukelletaan LinkedIn-mainontaan.

Lue artikkeli