PYSY ETULINJASSA
JÄTÄ YHTEYSTIETOSI
Kiitos yhteydenotosta!
OTA YHTEYTTÄ
Copyharkkarin ajatuksia – voiko ID BBN:ää suositella harjoittelupaikaksi?

Copyharkkarin ajatuksia – voiko ID BBN:ää suositella harjoittelupaikaksi?

Julkaistu 24.10.2016 ID BBN

Kun ensimmäistä kertaa astuin ID BBN:n toimistoon täällä Turussa, markkinoinnin automaatio oli minulle suhteellisen vieras käsite. Ymmärsin sen toimintaperiaatteet, mutta käytännöstä en tiennyt mitään.

Minut istutettiin heti koneelle ja sain lyhyen ohjeistuksen työtehtäviin, sen jälkeen olin kuin kuka tahansa työntekijä. Se onkin ollut yksi parhaimmista puolista harjoittelussani – minua on kohdeltu alusta asti työntekijänä vähättelemättä osaamistani.

Vaikka olenkin alalla uusi ja suhteellisen nuori, se ei tarkoita, etten olisi kykenevä tekemään hyvää mainontaa. Oikeastaan päinvastoin – en ole kangistunut kaavoihin tai vanhoihin toimintatapoihin, vaan minun on helppo omaksua uutta. En ehkä kutsuisi itseäni diginatiiviksi, mutta lähellä ollaan. Olen ollut tietokoneiden äärellä lähes koko ikäni. Pienenä pelasin miinaharavaa ja iloitsin kun ”aurinko pääsi rannalle”. Nykyään aikani ei enää riitä miinaharavan pelaamiseen, mutta koneen ääressä tulee kirjoitettua tunti jos toinenkin.

Kolmen kuukauden harjoitteluni sujahti ohitse nopeammin kuin huomasinkaan. Keväisen auringon tilalle saapuivat syksyn sateet, kesäkengät vaihtuivat saappaisiin. Samalla olen huomaamatta imenyt itseeni tietoa ja itsevarmuutta. Copywriterin työ saattaa joskus ulkopuolisen korvaan kuulostaa tylsältä – pitkiä tekstejä peräkanaa, päivästä päivään. Itse kirjoittelen mieluusti niin bannereita kuin esitetekstejäkin, mutta parasta työssä on kaikki se luova työ kirjoittamisen taustalla. 

Lopulta päästään tärkeimpään kysymykseen: onko ID BBN sellainen toimisto, jota suosittelisin harjoittelupaikaksi? Mikäli tavoitteesi ovat korkealla ja haluat päästä sisälle modernin markkinoinnin maailmaan, vastaus on kyllä!

Teksti: Marika Vuorinen

 

 

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELITT

Ideat lentoon hyvällä porukalla

Ideat lentoon hyvällä porukalla

ID BBN:llä tekninen osaaminen kohtaa luovan ilon. Millaista on suunnittelutyö firmassa, jonka ydinosaamista on markkinoinnin automaatio? Annetaan sekä...

Take a look
Nuoret talentit pokkaavat palkintoja

Nuoret talentit pokkaavat palkintoja

24-vuotias mainonnan suunnittelua Turun AMK:ssä kolmatta vuotta opiskeleva Tommi Selander halusi harjoittelupaikkaan, jossa pääsisi tekemään modernia...

Take a look
TET-harjoittelussa luovuutta oppimassa

TET-harjoittelussa luovuutta oppimassa

Minä olen Wilma Sundqvist lukion toisen vuoden opiskelija Paraisilta. Käyn ruotsinkielistä lukiota ja suomen kieli on minulle haastavaa,...

Take a look