PYSY ETULINJASSA
JÄTÄ YHTEYSTIETOSI
Kiitos yhteydenotosta!
OTA YHTEYTTÄ

ID BBN BLOGI

ID BBN on kansainvälisesti palkittu modernin markkinoinnin edelläkävijäyritys. Me tarjoamme kohderyhmänsä tehokkaasti tavoittavia markkinointiratkaisuja, aidosti mitattavilla tuloksilla.

Jani Aaltonen

Jani Aaltonen

Webbityyppi Janilla on joustavat määritykset nykyiselle toimenkuvalleen. Web-kehitystä, analytiikkaa, ylläpitoa ja projektien hallintaa yhdistelemällä päässee riittävän lähelle totuutta.
Intohimona ja elämänkatsomuksena Janilla on pelaaminen. Ei ole väliä onko kyseessä urheilu, korttipelit, tietokonepelit… Adrenaliinipiikki on taattu.

Pelaamisen kulmakiviä ovat riskien hallinta, ongelmanratkonta, strategia ja voittaminen. Näitä Jani yhdistääkin töissään ja kirjoituksissaan mielellään. Kun kaiken tekee parhaalla mahdollisella tavalla, on vaikea hävitä.

KIRJOITTAJAN VIIMEISIMMÄT

Räätälöityä raportointia: marketon raportointimahdollisuuksien rajojen ylittäminen

Räätälöityä raportointia: marketon raportointimahdollisuuksien rajojen ylittäminen

Raportointi on iso osa markkinoinnin automaatiota. On tärkeää pystyä optimoimaan sisältöjä tulosten ja vierailijoiden käyttäytymisen perusteella. Dataa kertyy suunnattomasti eri lähteistä, ja useimmat markkinointiautomaation järjestelmät tarjoavatkin paljon erilaisia raportteja ilman lisätyötä....

Lue artikkeli