PYSY ETULINJASSA
JÄTÄ YHTEYSTIETOSI
Kiitos yhteydenotosta!
OTA YHTEYTTÄ

ID BBN BLOGI

ID BBN on kansainvälisesti palkittu modernin markkinoinnin edelläkävijäyritys. Me tarjoamme kohderyhmänsä tehokkaasti tavoittavia markkinointiratkaisuja, aidosti mitattavilla tuloksilla.

Liam Manderson

Liam Manderson

Liam Manderson on kovan luokan tech-ammattilainen, jolla on 20 vuoden kokemus markkinointiteknologiasta ja ohjelmistokehittämisestä. Uransa hän aloitti vuosituhannen vaihteessa – sekä kunnianhimoisena punk-kitaristina että web-kehittäjänä. Viime vuosina Liam on keskittynyt projektinhallintataitojensa syventämiseen ja on nyt Scrum Alliancen akkreditoima Scrum Master. ID BBN:ssä Liamin rooli kattaa teknisen projektikonsultoinnin, projektinhallinnan ja asiakassuhteiden ja tiimiprosessien kehittämisen.

Liam Manderson is an experienced tech professional with a career spanning 20 years working in technical implementation for the marketing industry and software development. From the start of his career as a web developer and aspiring Punk Rock guitarist in 2000, Liam has continued to develop his skill set to meet the challenges of the modern web. Gaining accredited as a Scrum Master with Scrum Alliance and expanded his role to encompassing technical project consultation, project management, customer relations and team process development. His Punk Rock dreams and blue hair may be a thing of the past, but his enthusiasm for all things Agile is alive and well.

KIRJOITTAJAN VIIMEISIMMÄT

Agile on muutakin kuin muotisana

Agile on muutakin kuin muotisana

Moni vaatii ketteryyttä sekä itseltään että organisaatioltaan, mutta kuinka moni meistä todella ymmärtää mitä Agile tarkoittaa tai miten se näkyy omassa tai yrityksemme arjessa? Teknologian maailmassa viljellään paljon muotisanoja, mutta harva niistä esiintyy yhtä usein kuin sana Agile. Se ei ole...

Read the article