PYSY ETULINJASSA
JÄTÄ YHTEYSTIETOSI
Kiitos yhteydenotosta!
OTA YHTEYTTÄ
Visma Software ja Atea nappasivat finaalipaikat Markie Awardsissa

Visma Software ja Atea nappasivat finaalipaikat Markie Awardsissa

Julkaistu 22.3.2018 ID BBN

Visma Software ja Atea pääsevät kisaamaan voitoista maailmanlaajuisessa Markie Awards -kilpailussa! Oracle Marketing Cloudin järjestämässä modernin markkinoinnin kilpailussa suomalaisyritysten rinnalla kilpailee jopa 10 miljardin dollarin liikevaihdolla varustettuja suuryrityksiä.
 

ID BBN:n Visma Softwarelle toteuttama, käyttäjäkokemusta mittaava kokonaisuus kisaa kategoriassa “Best overall customer experience”, jossa palkintoa tavoittelee myös mm. Schibsted Media group ja Cisco. Visma Softwaren Marketing Automation Manager Pasi Örn on ehdokkuudesta hyvinkin mielissään:
 

- Tuntuu huikealta päästä finalistien joukkoon! Yhteistyö ID BBN:n kanssa on ollut alusta saakka loistavaa – pidämme heidän asenteestaan, siitä että kaikki hoituu ja aina löytyy ratkaisu. Olemme yhdessä rakentaneet niin uskomattomia asioita etten itsekään tahdo uskoa.
 

It-infrastruktuuritoimittaja Atea ylsi ID BBN:n toteuttamalla ekosysteemillään finalistiksi ”Best digital marketing ecosystem” -kategoriassa. Kanssakilpailijoihin lukeutuu mm. Vodafone, Jetstar ja Infosys.
 

- Kisaamme kovassa seurassa! Tämä on ollut huikea transformaatio-matka, jonka tavoitteena on ollut ylivertaista asiakaskokemusta tuottava dataohjattu markkinointi, toteaa Atean Marketing Director Hanna Vesenterä innoissaan.
 

Aiempina vuosina ID BBN on luotsannut mm. Ruukin, AGAn, Atean ja F-Securen voittoon tai vähintään finalisteiksi samaisessa kilpailussa.
 

Eikä tässä vielä kaikki – Visma Softwaren Suunta -sisältöhubi pääsi Grand One -kilpailun shortlistalle Grand One X Google -erikoiskategoriassa, jonka finalistit valittiin kaikkien töiden joukosta!

Lue Juliuksen blogi aiempien vuosien Markies-menestyksestä.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELITT

Markkinoinnin kuumin kisakausi on käsillä

Markkinoinnin kuumin kisakausi on käsillä

Taas on vuoden jännittävin aika! Markkinoinnin kisakausi käy nyt kuumimmillaan.Kämmenet hikoillen odotellaan, josko edellisen vuoden kova...

Take a look
Syvennä asiantuntemustasi lomailun lomassa

Syvennä asiantuntemustasi lomailun lomassa

Markkinointiteknologioiden merkitys ja tarve korostuivat entisestään kuluneen kevään aikana, kun kaikki f2f-kohtaamiset peruttiin ja asiakkaat ja...

Take a look
Vuoden Toimisto 2020 -finalistihaastattelussa...

Vuoden Toimisto 2020 -finalistihaastattelussa...

Hyviä uutisia! Olemme yksi Vuoden Toimisto 2020 -tutkimuksen finalisteista kategoriassa Markkinointiteknologiatoimistot (suuret).  Lue, minkälaisia...

Take a look