PYSY ETULINJASSA
JÄTÄ YHTEYSTIETOSI
Kiitos yhteydenotosta!
OTA YHTEYTTÄ

ID BBN BLOGI

ID BBN on kansainvälisesti palkittu modernin markkinoinnin edelläkävijäyritys. Me tarjoamme kohderyhmänsä tehokkaasti tavoittavia markkinointiratkaisuja, aidosti mitattavilla tuloksilla.

Saara Parikka

Saara Parikka

Olen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut strategi ja työnkuvaani kuuluu sekä asiakkaidemme markkinointiekosysteemeihin liittyvät asiat että oman yrityksemme kehittäminen. Yrityskulttuurilla on valtava vaikutus asiakaskokemukseen, ja juuri siitä haluan kirjoittaa. Minun hommani on ylläpitää ja vaalia ID BBN:n omaa, varsin erinomaista, yrityskulttuuria ja varmistaa sen näkyvyys asiakkaille. Strategi kun olen, pääsen toteuttamaan erityyppisiä strategioita myös kotona – ainakin yrittäessäni saada lapseni pukemaan housut tarhaan tai syömään jotain terveellistä... mutta se onkin jo toinen tarina. Cassius Clayta alias Muhammad Alia mukaillen: I want to make the days count and not count the days.

I want to make the days count and not count the days. I see myself as a strategist of business development, being it our customers’ marketing ecosystem or the growth of our own company. I’ve witnessed that our company culture has a major impact on our customer experience. And that is something I want to write about. My mission is to maintain and nurture this beautiful culture of ours and portrait it in our CX. While being a strategist at heart I also tend to implement different types of strategies at home – especially when trying to get my kids to wear pants to daycare or eat something healthy…but that’s another story.

KIRJOITTAJAN VIIMEISIMMÄT

Arvot näkyvät arjessamme – ja rekrytointiprosessissamme

Arvot näkyvät arjessamme – ja rekrytointiprosessissamme

Olemme kiteyttäneet ID BBN:n arvot neljäksi arvolupaukseksi, jotka on helppo muistaa ja joiden takana jokainen työntekijämme pystyy seisomaan. Ne myös kertovat asiakkaillemme ja töitä hakevalle siitä, minkälaisen yrityksen kanssa he ovat tekemisissä. Yrityksen mission tai arvojen määrittely ei ole...

Read the article
Meillä yrityksen arvot otetaan tosissaan

Meillä yrityksen arvot otetaan tosissaan

Aloitin ID BBN:ssä HR-päällikkönä reilu vuosi sitten. Yksi ensimmäisistä projekteistani koski yrityksemme arvoja. Halusin varmistaa, että arvomme tunnetaan koko organisaatiossa ja kaikki työntekijät pystyvät seisomaan niiden takana. Yritysten arvot ja strategiat vilahtelevat usein...

Read the article