Skip to contentSkip to navigation
@

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä!x

Kiitos!x

Kiitos viestistäsi!

MIKÄ ELOQUA?

Eloqua on vuonna 2000 Kanadassa kehitetty markkinoinnin automaatiojärjestelmä, joka siirtyi osaksi Oracle Marketing Cloud tuotepakettia vuonna 2014.
15 vuoden aikana Eloqua on kohonnut maailman johtavaksi markkinoinnin automaatiojärjestelmäksi, jota käyttävät monet alansa suurimmat yritykset. Eloqua on kaiken kattava markkinoinnin automaatiojärjestelmä. Eloquasta löytyvät käytännössä kaikki ominaisuudet, mitä automaatiojärjestelmältä voi toivoa sekä monet ominaisuudet, joita ei kilpailijoilla ole.

MITÄ ELOQUA TEKEE? 

Eloqua asettaa käyttäjälleen hyvin vähän rajoituksia, lähes mikä tahansa on mahdollista! Mikäli haluamaasi ominaisuutta ei järjestelmästä löydy, voidaan Eloquaan liittää valmiita kolmannen osapuolen sovelluksia tai asiakkaan tarpeisiin luotuja yksilöllisiä laajennuksia. Eloqua voidaan luonnollisesti myös yhdistää helposti ja nopeasti käytetyimpiin CRM-järjestelmiin.

Lue lisää markkinoinnin automaatiosta

KENELLE ELOQUA SOPII?

Eloqua on markkinoiden monipuolisin automaatiojärjestelmä. Joustavana, laajana työkaluna Eloqua tarjoaa kunnianhimoiselle ja idearikkaalle markkinoinnin ammattilaiselle ennennäkemättömiä mahdollisuuksia toteuttaa kampanjoita ja prosesseja, joihin kilpailijat eivät kykene.

Eloqua on ehdottomasti paras vaihtoehto suurille ja kansainvälisille yrityksille, joilla on osaava markkinointitiimi sekä laaja markkinointi- ja liidikanta. Suurille yrityksille pienikin tehostus markkinoinnissa ja liidituotannossa voi parantaa merkittävästi markkinoinnin kannattavuutta. Eloqua soveltuu myös PK-sektorille – erityisesti yrityksille joilla tulovirta muodostuu sellaisista pienistä kaupoista, joiden määrää on mahdollista lisätä markkinoinnilla ja liidien tuotannolla. Mietitkö sopiiko Eloqua sinun yrityksellesi? Ota yhteyttä ID BBN:n asiantuntijoihin!

MITÄ ELOQUA MAKSAA?

Eloquan hinta muodostuu kuukausilisenssistä, jonka suuruuden määrittää markkinointirekisterin koko sekä käyttäjätunnusten määrä. Edullisimmillaan Eloquan kuukausilisenssin hinta on noin 1700 €/kk, sisältäen
10 000 markkinointikontaktia ja 10 käyttäjää. Lisätietoa Eloquan hinnoittelusta saat asiantuntijoiltamme.

Lisenssihinnan lisäksi Eloqua asiakkaillamme on mahdollista hankkia ID BBN:n asiantuntijapalveluita. Näihin lukeutuvat mm. järjestelmän käyttöönotto, käyttäjäkoulutus, markkinointiautomaation konsultaatio sekä markkinoinnin suunnittelu ja toteutus avaimet käteen -palveluina. ID BBN tarjoaa myös asiantuntevaa ja joustavaa käyttäjätukea, suomeksi.

ID BBN ON POHJOISMAIDEN JOHTAVA ELOQUA ASIANTUNTIJA

ID BBN on maailman johtavan markkinoinnin automaatiojärjestelmän, Oracle Eloquan sertifioitu yhteistyökumppani. Olemme työskennelleet Eloquan kanssa vuodesta 2012 ja toteuttaneet useita maailmalla palkittuja markkinoinnin automaatioprojekteja alansa johtaville suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille.

Asiakkaisiimme lukeutuvat mm. F-Secure, Ruukki, MTV, AGA, Atos, SRV, Vattenfall, Juniper Networks ja Suomen Punainen Risti. Asiakkaillemme olemme täyden palvelun markkinoinnin automaatiokumppani ja kokenut mainostoimisto, lähes 25 vuoden kokemuksella.

Asiantunteva, monialainen tiimimme auttaa yritystäsi ottamaan kaiken irti uudesta järjestelmästä. Eloqua palvelumme kattavat kaiken järjestelmän integroinneista ja räätälöityjen työkalujen rakentamisesta koulutukseen, markkinoinnin automaation strategiseen suunnitteluun, kampanjasuunnitteluun sekä mainonnan toteutukseen.