Hyppää sisältöön

Automaatio-ohjelma Salesforce Marketing Cloud

Salesforce Marketing Cloud on eri järjestelmien integroitu kokonaisuus ja aidosti monikanavaviestintään kykenevä työkalu. Sen avoin data-arkkitehtuuri sallii erilaisten datarakenteiden rajattoman luomisen ja liittämisen.

Asiantuntijan arviossa Salesforce Marketing Cloud
Markku Alikoski on ID BBN:n Salesforce Marketing Cloud -asiantuntija.

Salesforce Marketing Cloud on monen eri järjestelmän integroitu kokonaisuus. Se koostuu monipuolisista moduuleista, kuten Email Studio, Mobile Studio (SMS & Push), Social Studio (sosiaalisen median julkaisujen hallinta ja automaatio), Advertising Studio (sosiaalisen median ja verkkomainonnan kohdistaminen), Analytics Builder (raportointi), Journey Builder (automaatiopolut) sekä Automation Studio (datankäsittely). Jokainen moduuli keskittyy nimensä mukaiseen digitaalisen markkinoinnin osa-alueeseen.

Salesforce Marketing Cloud on ainoa, aidosti monikanavaviestintään kykenevä työkalu, joka suoriutuu kaikkien käytössä olevien kanavien operaatioista luokkansa parhaana. Taitava markkinointitiimi pystyy rakentamaan aidosti monikanavaisia kampanjoita ilman erityistä teknistä osaamista.

Data-arkkitehtuuriltaan Marketing Cloud on täysin avoin, eli erilaisia datarakenteita voidaan luoda ja liittää toisiinsa rajattomasti.

Osa Salesforce Marketing Cloudin moduuleista edellyttää syvällistä media- ja ohjelmointiosaamista, joten järjestelmästä saa parhaiten tehoja irti osaavan partnerin avulla.

Salesforce julkaisee kuusi päivitystä vuodessa, kolme isoa ja kolme pienempää, eli ohjelmia kehitetään ja parannetaan jatkuvasti.

Tilaa maksuton Salesforce Marketing Cloud -esittely

Tilaa maksuton esittely

Markkinoinnin automaatio vastaa modernin markkinoinnin haasteisiin. Kerromme mielellämme lisää. Ota siis yhteyttä ja tilaa maksuton esittely.

Search