Skip to contentSkip to navigation
@

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä!x

Kiitos!x

Kiitos viestistäsi!

MARKKINOINNIN AUTOMAATION PALVELUT

ID BBN tarjoaa kaikki palvelut, jotka tarvitset markkinoinnin ja myynnin tehostamiseen automaatioteknologiaa hyödyntäen. Kokeneiden asiantuntijoidemme avulla otat teknologiat haltuun, tuot tiimillesi tarvittavat taidot, suunnittelet ja toteutat tehokkaita kampanjoita, tavoitat oikeat asiakkaat purevalla sisältömarkkinoinnilla ja hyödynnät asiakasdataa kokonaisvaltaisesti.

PREDIKTIIVINEN
MARKKINOINTI

Hyödynnä osaamistamme kaikilla markkinoinnin automaation osa-alueilla, mukaan lukien käyttöönotto, järjestelmän auditointi ja tietoturva.

SYNKRONISOITU
MARTECH

Onko markkinointiteknologian ekosysteeminne rakennettu liiketoimintaprosessien vaatimusten mukaisesti? Tuottavatko alustat ja työkalut automaattisesti dataa prediktiivistä analytiikkaa ja raportointia varten?

VAKUUTTAVA
SISÄLTÖ

Luo sopivaa sisältöä asiakkaan matkan jokaiseen vaiheeseen.

TULOKSELLISET
OHJELMAT

Ota markkinoinnin automaatiosta paras mahdollinen hyöty teknisen osaamisemme avulla.

MUUTU JA
MENESTY

Pidä automaatio tehokkaasti käynnissä hyödyntämällä asiantuntevaa koulutustamme ja luotettavaa tukeamme.

PREDIKTIIVINEN MARKKINOINTI

Perustuvatko markkinointipäätöksesi pelkkään intuitioon vai hyödynnätkö myös yritykseesi kerättyä asiatietoa? Markkinointiteknologian tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu laadukkaan asiakasdatan tuottaminen. Prediktiivisessä markkinoinnissa dataa hyödynnetään liidien arviointiin, asiakasuskollisuuden ylläpitämiseen ja lisä- tai ristiinmyyntimahdollisuuksien tunnistamiseen.

SYNKRONISOITU MARTECH

Onko markkinointiteknologian ekosysteeminne rakennettu liiketoimintaprosessien vaatimusten mukaisesti? Tuottavatko alustat ja työkalut automaattisesti dataa prediktiivistä analytiikkaa ja raportointia varten?

VAKUUTTAVA SISÄLTÖ

Etenevätkö prospektisi tehokkaasti ostoputkessa yrityksesi sisältöjen johdattamina? Vahvistavatko viestinne asiakasuskollisuutta? Entä konvertoituvatko prospektinne liideiksi ja asiakkaiksi? Meiltä saat sisällöt, joilla ohjaat asiakkaan matkaa ja tehostat jalostuskampanjoita!

TULOKSELLISET OHJELMAT

Tuottavatko yrityksesi markkinointitoimenpiteet konkreettisia, mitattavia tuloksia? Haluaisitko suunnitella ja priorisoida markkinointiohjelmia niiden tuottavuuden mukaan?

MUUTU JA MENESTY

Tiedätkö miten rakentaa paras mahdollinen markkinointiteknologian ekosysteemi? Kaipaako yrityksesi tukea, koulutusta tai konsultaatiota? Meiltä saat ajankohtaisimman tiedon ja toimivimmat ratkaisut!

Valmiuden
arvioiminen

Miten yrityksesi voi hyödyntää analytiikkatietoja? Millainen potentiaali nykyisessä asiakasdatassanne on? Hyödynnättekö analytiikkaa uusien toimenpiteiden suunnittelussa?

Markkinointidatamallin
suunnittelu

ID BBN:n luomaa datamallia voi käyttää pohjana prediktiivisille markkinointitoimenpiteille. Mallia voi muokata asiakkaidenne toimialojen ja toimintaan liittyvien erityispiirteiden ja vaatimusten mukaan.

Prediktiivisen markkinointiohjelman käyttöönotto

Uuden markkinointiohjelman käyttöönottoon sisältyy mm. seuraavat vaiheet: datan keräys, datan valmistelu, koneoppimisjärjestelmän opettaminen ja koulutus. Koulutuksessamme opit, miten prediktiivisen markkinoinnin analytiikkatuloksia voi hyödyntää päivittäisessä työssä.

Hallinnoitu
analytiikka

Prediktiivisen markkinoinnin jatkuva analytiikkapalvelu, johon sisältyy käyttäjätuki.

Martech- ja myyntityökalujen kartoitus

Tiimimme kartoittaa markkinointiteknologian ekosysteeminne. Kartoituksen perusteella organisaatiollesi saadaan suunniteltua yhtenäinen kontaktinhallinta, keskitetty asiakaskokemuksen hallinta ja systemaattinen datankeräysmalli.

Markkinoinnin ekosysteemin suunnittelu

Me rakennamme teille synkronisoidun ja keskitetysti hallitun martech-ekosysteemin, joka tuottaa korkealaatuista dataa ja vastaa ennakoivan markkinoinnin vaatimuksiin.

Vaikuttamiskanavien
lisääminen

Digitaalisen markkinoinnin ekosysteemiin sisältyy yleensä yksi tai useampi vaikuttamiskanava. Kanavien määrää voidaan lisätä ajankohtaisen markkinointiohjelman ja asiakasmatkan vaatimusten perusteella.

Alustojen ja datalähteiden yhdistäminen

Synkronisoidun martech-ekosysteemin luominen on haastavaa, mutta älä huoli! Me luomme markkinointi- ja myyntijärjestelmistäsi sujuvan kokonaisuuden, joka tuottaa reaaliaikaista tietoa ennakoivaa markkinointia varten.

Ostajapersoonat

Kiteytä asiakkaidesi olennaisimmat piirteet yksityiskohtaisiin ostajapersooniin, joiden pohjalta suunnitellaan toimivia, personoituja markkinointiviestejä ja valitaan oikeat kanavat.

Ostajan matkan kartoitus

Rakenna sisältökartta, jossa huomioidaan asiakkaan matkan eri vaiheet ja eri ostajapersoonat. Määritä ostajapersoonien kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja haasteet ostoprosessin eri vaiheissa.

Sisältöstrategian suunnittelu ja käyttöönotto

Suunnittele kokonaisvaltainen, sisältöanalytiikkaan pohjautuva strategia, jonka avulla kontaktit tavoitetaan ja konvertoidaan.

Kampanjasuunnittelu ja luovien sisältöjen toteuttaminen

Varmista tehokas viestintä hyödyntämällä kampanjoiden rakentamiseen ja sisällön suunnitteluun liittyvää osaamistamme! Me autamme luomaan sisältöä jokaisen ostajapersoonan asiakasmatkaan.

Nykyisten ohjelmien
testaus ja analysointi

Hanki arvokasta tietoa tehokkaiden kampanjoiden rakentamiseen testien ja organisaation sisäisten simulaatioiden kautta. Meiltä saat myös analysointipalvelut, joiden avulla rakennat entistä sujuvamman asiakasmatkan!

Ohjelmakanvaasin
toteuttaminen

Voimme siirtää yrityksesi asiakasmatkat osaksi martech-ekosysteemiänne.

Markkinointiohjelmien
hallinnointi

Tiimimme vastaa halutessasi yrityksesi markkinointiohjelmien pyörittämisestä.

Muutoskonsultointi

Järjestä tiimillesi koulutusta ja tukea moderniin markkinointiin siirtymisessä ja uusien työtapojen omaksumisessa.

Customer Success Management

Tee kampanjoistasi sujuvia ja hallittuja käyttämällä koordinoinnin ja projektinhallinnan palveluitamme! Asiantunteva, kokenut yhteyshenkilömme koordinoi tarvittaessa kaikki markkinoinnin automaatioon liittyvät toimenpiteesi.

Käyttäjäkoulutus ja tuki

Meiltä saat tarvittavan tuen, konsultoinnin ja teknisen asiantuntijuuden markkinointiteknologian käyttöön. Helppokäyttöinen järjestelmämme varmistaa, että tukipyyntösi käsitellään tehokkaasti ja nopeasti.