PREDIKTIIVINEN MARKKINOINTI

Perustuvatko markkinointipäätöksesi pelkkään intuitioon vai osaatko jo hyödyntää yrityksesi keräämää dataa?
Markkinointiteknologian tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu laadukkaan asiakasdatan tuottaminen. Prediktiivisessä markkinoinnissa dataa hyödynnetään muun muassa liidien arvioinnissa, asiakasuskollisuuden ylläpitämisessä ja lisä- tai ristiinmyyntimahdollisuuksien tunnistamisessa. Lue, miten lähdemme tekemään prediktiivistä markkinointia yhdessä.

SYNKRONISOITU MARTECH

Onko markkinointiteknologian ekosysteemisi rakennettu liiketoimintaprosessien vaatimusten mukaisesti? Tuottavatko sen alustat ja työkalut automaattisesti dataa prediktiivistä analytiikkaa ja raportointia varten? Katso, miten synkronoimme ekosysteemisi ajan vaatimusten mukaiseksi.

VAKUUTTAVA SISÄLTÖ

Vahvistaako yrityksesi viesti asiakasuskollisuutta? Etenevätkö prospektisi ostoputkessa yrityksesi sisältöjen johdattamina? Entä konvertoituvatko prospektisi liideiksi ja asiakkaiksi? ID BBN luo yrityksellesi sisältöä, jolla ohjaat asiakkaan matkaa ja tehostat jalostuskampanjoita! Katso, miten, missä ja kenelle viestimme.

TULOKSELLISET OHJELMAT

Tuottavatko yrityksesi markkinointitoimenpiteet konkreettisia, mitattavia tuloksia? Haluaisitko suunnitella ja priorisoida markkinointiohjelmia niiden tuottavuuden mukaan? ID BBN auttaa sinua tekemään oikeita ratkaisuja.

MENESTYSTÄ MUUTOKSESTA

Tiedätkö, miten rakennetaan paras mahdollinen markkinointiteknologian ekosysteemi? Kaipaako yrityksesi tukea, koulutusta tai konsultaatiota? Meiltä saat ajankohtaisimman tiedon ja toimivimmat ratkaisut.

Valmiuden
arvioiminen

Kartoitamme, miten yrityksesi pystyy hyödyntämään analytiikkatietoja ja minkälainen potentiaali yrityksesi nykyisessä asiakasdatassa on.

Markkinointidatamallin
suunnittelu

ID BBN luo yrityksellesi datamallin, jota hyödynnämme prediktiivisten markkinointitoimenpiteiden suunnitelussa. Mallia pystytään muokkaamaan asiakkaittesi toimialojen ja toimintaan liittyvien erityispiirteiden ja vaatimusten mukaiseksi.

Markkinointiohjelman käyttöönotto

Prediktiivinen markkinointiohjelma otetaan käyttöön vaiheittain. Prosessiin kuuluu datan kerääminen ja valmistelu, koneoppimisjärjestelmän opettaminen ja käyttäjäkoulutus. Näytämme myös, miten voit hyödyntää prediktiivisen markkinoinnin analytiikkatuloksia päivittäisessä työssäsi.

Hallinnoitu
analytiikka

Palveluumme kuuluu prediktiivisen markkinoinnin analytiikka- ja käyttäjätuki.

AJANKOHTAISTA

MARKKINOINTIAUTOMAATION ASKELMERKIT – TUSKASTA TULOKSIIN

B2B-myyttikestiblogi Myytti: Kun järjestelmä on pystyssä, kaikki on valmista. Ihan näin se ei ole. Markkinointiautomaatio on jatkuvasti kehittyvä hanke,...

Siirry blogiin

SYVENNÄ ASIANTUNTEMUSTASI LOMAILUN LOMASSA

Markkinointiteknologioiden merkitys ja tarve korostuivat entisestään kuluneen kevään aikana, kun kaikki f2f-kohtaamiset peruttiin ja asiakkaat ja...

Siirry blogiin

VUODEN TOIMISTO 2020 -FINALISTIHAASTATTELUSSA HENRIK LAGERCRANTZ

Lue, minkälaisissa mietteissä VP, Technical Excellence Henrik Lagercrantz valmistautuu vastaanottamaan uunituoreet tutkimustulokset. 1. Olemme yksi...

Siirry blogiin

MARKIE AWARDS -PATSAITA TULIAISIKSI?

Joka vuosi kirjoitan postauksen samasta aiheesta ja joka vuosi olen siitä enemmän innoissani! Nimittäin alkuvuodesta eletään aina markkinoinnin...

Siirry blogiin

7 TAPAA HYÖDYNTÄÄ ENNAKOIVAA MARKKINOINTIA

Ennakoiva markkinointi on tehokas työväline. Niin tehokas, että jokaisen markkinointijohtajan on syytä ymmärtää, miten ennakoivaa markkinointia...

Siirry blogiin

PREDIKTIIVINEN MARKKINOINTI (ISOSSA) PÄHKINÄNKUORESSA

Prediktiivinen markkinointi tarkoittaa, että markkinointi- ja myyntitoimenpiteiden tukena käytetään prediktiivistä analytiikkaa. Analytiikan avulla...

Siirry blogiin

Martech- ja myyntityökalujen kartoitus

Tiimimme kartoittaa nykyisen markkinointiteknologian ekosysteemisi. Kartoituksen perusteella organisaatiollesi suunnitellaan yhtenäinen kontaktinhallinta, keskitetty asiakaskokemuksen hallinta ja systemaattinen datankeräysmalli.

Markkinoinnin ekosysteemin suunnittelu

Rakennamme yrityksellesi synkronoidun martech-ekosysteemin, joka sulavoittaa markkinoinnin prosesseja ja tuottaa liiketoiminnan vaatimia tuloksia.

Vaikuttamiskanavien
lisääminen

Digitaalisen markkinoinnin ekosysteemiin sisältyy yleensä yksi tai useampi vaikuttamiskanava. Kanavien määrää voidaan lisätä ajankohtaisen markkinointiohjelman ja asiakasmatkan vaatimusten perusteella.

Alustojen ja datalähteiden yhdistäminen

Synkronoidun martech-ekosysteemin luominen on vaativa prosessi, joka kannattaa antaa asiantuntijoiden tehtäväksi. Me luomme markkinointi- ja myyntijärjestelmistäsi sujuvan kokonaisuuden, joka tuottaa reaaliaikaista tietoa ennakoivaa markkinointia varten.

POIMINTOJA MENESTYSTARINOISTA

TEHOKAS DATAN RIKASTAMISOHJELMA LIIDIEN PISTEYTYKSEN TUEKSI

Kehitimme palvelun, joka hyödyntää Asiakastiedon rajapintaa aivan uudella tavalla. »

KUUMAT LIIDIT SOITTOLISTALLE

Markkinoinnin automaatiojärjestelmään tehtiin liidien pisteytysmallit, jotka aktivoivat nurturointivaiheita automaattisesti. »

TELEMARKKINOINTITYÖKALU OSAKSI MA-JÄRJESTELMÄÄ

Markkinoinnin automaatiojärjestelmään rakennettiin Custom Data Objecteihin (CDO) perustuva tietokanta. »

VISMA SUUNTA – TEHOKASTA MYYNTIÄ SISÄLTÖMARKKINOINNIN AVULLA

Ostajapersooniin perustuva ja sisältöön painottuva markkinointiohjelma muutti Visma Softwaren markkinointi- ja myyntitapaa. »

Ostajapersoonat

Kiteytämme asiakkaittesi olennaisimmat piirteet yksityiskohtaisiin ostajapersooniin, joiden pohjalta suunnittelemme toimivia, personoituja markkinointiviestejä ja valitsemme niille oikeat kanavat.

Ostajan matkan kartoitus

Rakennamme sisältökartan, jossa huomiomme erilaiset ostajapersoonat ja asiakkaan matkan eri vaiheet. Määritämme ostajapersoonien kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja haasteet ostoprosessin eri vaiheissa.

Sisältöstrategian suunnittelu ja käyttöönotto

Suunnittelemme sisältöanalytiikkaan pohjautuvan strategian, jonka avulla yrityksesi sekä tavoittaa että konvertoi kontaktit.

Kampanjasuunnittelu ja luovien sisältöjen toteuttaminen

Luomme vaikuttavaa ja vakuuttavaa sisältöä jokaisen ostajapersoonan asiakasmatkaan. Yrityksesi viestii varmasti ja tehokkaasti, kun se hyödyntää kampanjoiden rakentamisessa ja sisällön suunnittelussa ID BBN:n kansainvälisesti tunnustettua osaamista.

POIMINTOJA MENESTYSTARINOISTA

PUKKILA OTTI NOPEASTI LINKEDININ PARHAAT KÄYTÄNNÖT HALTUUN

Pukkila halusi aktivoitua LinkedInissä. Tavoitteena oli lisätä tunnettuutta ja parantaa brändimielikuvaa B2B-kohderyhmissä. »

MONIKANAVAINEN PRODEC®-KAMPANJA – CASE OUTOKUMPU

Outokumpu halusi vahvistaa Prodec®-terästankojen imagoa Yhdysvalloissa ja Kanadassa. »

INNOVATION SUMMIT -SUURTAPAHTUMAN MARKKINOINTI

Schneider Electricin ensimmäinen suurtapahtuma Suomessa oli huippumenestys. Kävijätavoite ylittyi, ja liidejä kertyi miljoonien arvosta. »

KAASUAUTOMAATIT GRILLIKANSAN SUOSIOON – CASE LINDE

Taitavasti hallitulla ja lokalisoidulla Facebook-kesäkampanjalla tehtiin tunnetuksi AGA-nestekaasuautomaatteja Suomessa ja Ruotsissa. »

RIEMUKAS RASIANTUNTIJA -KONSEPTI – CASE SCHNEIDER ELECTRIC

Harmaa, muovinen sähkörasia: maailman tylsin tuote? Kaikkea muuta. Uusien kojerasioiden lanseeraukseen tehtiin hauska ja huomiota herättävä konsepti. »

TERÄKSENLUJAA TARGETOINTIA JA SAUMATONTA SYNERGIAA – CASE OUTOKUMPU

Outokumpu voitti Suomen ensimmäisissä LinkedIn Awardseissa Markkinoinnin ja myynnin yhteistyö -kategorian. »

ATEA FOCUS: TEKNOLOGIATAPAHTUMA NÄYTTÄVÄSTI UUDELLE VUOSIKYMMENELLE

Teknologiatapahtuma Atea Focus – uudistuksilla upeisiin tuloksiin. »

TÄSMÄTUOTTEEN LANSEERAUS TUULIVOIMATEOLLISUUDELLE

Paransimme Teknoksen uuden huipputuotteen tunnettuutta tuulivoimasektorin huoltoyrityksissä ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. »

NOPEASTI TULOKSIA MAAILMANLAAJUISELLA KAMPANJALLA

F-Securen kampanja julkaistiin 11 maassa, ja siitä tehtiin 10 eri kieliversiota. Kampanjaan kuului 1436 avainsanaa, 87 erilaista tekstimainosta, 16 erilaista banneria ja videopaletti. »

DIA-YHTEISVALINTA TUNNETUKSI

ID BBN toteutti diplomi-insinööri- ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalinnalle kampanjan, jossa tekniikan alan monipuolisuutta tuotiin esiin esittelemällä arjen tekniikkaa. »

Nykyisten ohjelmien
testaus ja analysointi

Testaamme ohjelmia organisaatiosi sisällä. Saat arvokasta tietoa, jonka avulla parannat sekä kampanjoitasi että sijoitetun pääoman tuottoa. Analysointipalvelumme avulla sujuvoitat asiakkaasi matkaa ja opit siitä lisää itse.

Ohjelmakaavion
luominen

Tuntemattomasta nettikontaktista ostavaksi asiakkaaksi. Opi tuntemaan eri ostajapersoonat ja asiakkaasi entistä paremmin ja ohjaamaan heidän asiakasmatkaansa. Asiakkaiden polut voidaan liittää osaksi martech-ekosysteemiä.

Markkinointiohjelmien
hallinnointi

Sinun ei tarvitse hallita ja osata markkinointiteknologiaa itse. Saat meiltä kaiken tarvittavan tietotaidon ja osaamisen, myös koulutuksen. Halutessasi voit antaa yrityksesi markkinointiohjelmien pyörittämisen kokonaan tiimimme vastuulle.

Kysynnän
luominen

Herätämme valikoidun kohderyhmän mielenkiinnon tarkkaan kohdistetuilla kampanjoilla ja viesteillä. Tavoitamme halutun yleisön oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tarjoamme sisältöä, josta sekä prospektit että jo olemassa olevat asiakkaat saavat aitoa lisäarvoa.

POIMINTOJA MENESTYSTARINOISTA

PUKKILA OTTI NOPEASTI LINKEDININ PARHAAT KÄYTÄNNÖT HALTUUN

Pukkila halusi aktivoitua LinkedInissä. Tavoitteena oli lisätä tunnettuutta ja parantaa brändimielikuvaa B2B-kohderyhmissä. »

MONIKANAVAINEN PRODEC®-KAMPANJA – CASE OUTOKUMPU

Outokumpu halusi vahvistaa Prodec®-terästankojen imagoa Yhdysvalloissa ja Kanadassa. »

TEHOA GOOGLE ADS -MAINONTAAN TESTAUKSELLA – CASE FUJITSU

Rakensimme Fujitsun kanssa iteratiivisen kehittämisen mallin, jonka ansiosta hakukonemainosten klikkausaste on tuplaantunut ja ylittänyt alan virstanpylväät kirkkaasti. »

INNOVATION SUMMIT -SUURTAPAHTUMAN MARKKINOINTI

Schneider Electricin ensimmäinen suurtapahtuma Suomessa oli huippumenestys. Kävijätavoite ylittyi, ja liidejä kertyi miljoonien arvosta. »

PUREVALLA KAMPANJALLA SOMENÄKYVYYS KATTOON – CASE RUUKKI

Kaunein katto -kisa villitsi Facebook-kommentoijat ja vauhditti Ruukin seuraajamäärän kasvua ennätyksellisesti. »

TERÄKSENLUJAA TARGETOINTIA JA SAUMATONTA SYNERGIAA – CASE OUTOKUMPU

Outokumpu voitti Suomen ensimmäisissä LinkedIn Awardseissa Markkinoinnin ja myynnin yhteistyö -kategorian. »

TÄSMÄTUOTTEEN LANSEERAUS TUULIVOIMATEOLLISUUDELLE

Paransimme Teknoksen uuden huipputuotteen tunnettuutta tuulivoimasektorin huoltoyrityksissä ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. »

NOPEASTI TULOKSIA MAAILMANLAAJUISELLA KAMPANJALLA

F-Securen kampanja julkaistiin 11 maassa, ja siitä tehtiin 10 eri kieliversiota. Kampanjaan kuului 1436 avainsanaa, 87 erilaista tekstimainosta, 16 erilaista banneria ja videopaletti. »

TEHOKAS DATAN RIKASTAMISOHJELMA LIIDIEN PISTEYTYKSEN TUEKSI

Kehitimme palvelun, joka hyödyntää Asiakastiedon rajapintaa aivan uudella tavalla. »

VISMA SUUNTA – TEHOKASTA MYYNTIÄ SISÄLTÖMARKKINOINNIN AVULLA

Ostajapersooniin perustuva ja sisältöön painottuva markkinointiohjelma muutti Visma Softwaren markkinointi- ja myyntitapaa. »

Muutoskonsultointi

Järjestämme tiimillesi koulutusta ja tuemme uusien työtapojen omaksumisessa, kun yrityksesi on matkalla modernin markkinoinnin tekijäksi.

Customer Success Management

Varmistamme, että kampanjasi ovat sujuvia ja hallittuja. Olemme koordinoinnin ja projektinhallinnan mestareita. Kokenut yhteyshenkilömme koordinoi tarvittaessa kaikki markkinoinnin automaatioon liittyvät toimenpiteesi.

Käyttäjäkoulutus ja tuki

Meiltä saat tarvittavan tuen, konsultoinnin ja teknisen asiantuntijuuden markkinointiteknologiaa hyödyntäessäsi. Järjestelmämme varmistaa, että tukipyyntöösi vastataan nopeasti.

POIMINTOJA MENESTYSTARINOISTA

PUKKILA OTTI NOPEASTI LINKEDININ PARHAAT KÄYTÄNNÖT HALTUUN

Pukkila halusi aktivoitua LinkedInissä. Tavoitteena oli lisätä tunnettuutta ja parantaa brändimielikuvaa B2B-kohderyhmissä. »

TERÄKSENLUJAA TARGETOINTIA JA SAUMATONTA SYNERGIAA – CASE OUTOKUMPU

Outokumpu voitti Suomen ensimmäisissä LinkedIn Awardseissa Markkinoinnin ja myynnin yhteistyö -kategorian. »

DIA-YHTEISVALINTA TUNNETUKSI

ID BBN toteutti diplomi-insinööri- ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalinnalle kampanjan, jossa tekniikan alan monipuolisuutta tuotiin esiin esittelemällä arjen tekniikkaa. »

VISMA SUUNTA – TEHOKASTA MYYNTIÄ SISÄLTÖMARKKINOINNIN AVULLA

Ostajapersooniin perustuva ja sisältöön painottuva markkinointiohjelma muutti Visma Softwaren markkinointi- ja myyntitapaa. »

ELOQUA-INTEGRAATIO CRM-JÄRJESTELMÄÄN

Markkinoinnin automaatiojärjestelmä Oracle Eloqua integroitiin CRM-järjestelmä Salesforceen. »