Hyppää sisältöön

Menestystä muutoksesta

Vahvistaako yrityksesi viesti asiakasuskollisuutta? Etenevätkö prospektisi ostoputkessa yrityksesi sisältöjen johdattamina? Entä konvertoituvatko prospektisi liideiksi ja asiakkaiksi? ID BBN luo yrityksellesi sisältöä, jolla ohjaat asiakkaan matkaa ja tehostat jalostuskampanjoita! Katso, miten, missä ja kenelle viestimme.

Tiedätkö, miten rakennetaan paras mahdollinen markkinointiteknologian ekosysteemi? Kaipaako yrityksesi tukea, koulutusta tai konsultaatiota? Meiltä saat ajankohtaisimman tiedon ja toimivimmat ratkaisut.

Muutoskonsultointi

Järjestämme tiimillesi koulutusta ja tuemme uusien työtapojen omaksumisessa, kun yrityksesi on matkalla modernin markkinoinnin tekijäksi.

Customer Success Management

Varmistamme, että kampanjasi ovat sujuvia ja hallittuja. Olemme koordinoinnin ja projektinhallinnan mestareita. Kokenut yhteyshenkilömme koordinoi tarvittaessa kaikki markkinoinnin automaatioon liittyvät toimenpiteesi.

Käyttäjäkoulutus ja tuki

Meiltä saat tarvittavan tuen, konsultoinnin ja teknisen asiantuntijuuden markkinointiteknologiaa hyödyntäessäsi. Järjestelmämme varmistaa, että tukipyyntöösi vastataan nopeasti.

Ajankohtaista

Poimintoja menestystarinoista

Search