Hyppää sisältöön

Tulokselliset ohjelmat

Tuottavatko yrityksesi markkinointitoimenpiteet konkreettisia, mitattavia tuloksia? Haluaisitko suunnitella ja priorisoida markkinointiohjelmia niiden tuottavuuden mukaan? ID BBN auttaa sinua tekemään oikeita ratkaisuja.

Nykyisten ohjelmien
testaus ja analysointi

Testaamme ohjelmia organisaatiosi sisällä. Saat arvokasta tietoa, jonka avulla parannat sekä kampanjoitasi että sijoitetun pääoman tuottoa. Analysointipalvelumme avulla sujuvoitat asiakkaasi matkaa ja opit siitä lisää itse.

Ohjelmakaavion
luominen

Tuntemattomasta nettikontaktista ostavaksi asiakkaaksi. Opi tuntemaan eri ostajapersoonat ja asiakkaasi entistä paremmin ja ohjaamaan heidän asiakasmatkaansa. Asiakkaiden polut voidaan liittää osaksi martech-ekosysteemiä.

Markkinointiohjelmien
hallinnointi

Sinun ei tarvitse hallita ja osata markkinointiteknologiaa itse. Saat meiltä kaiken tarvittavan tietotaidon ja osaamisen, myös koulutuksen. Halutessasi voit antaa yrityksesi markkinointiohjelmien pyörittämisen kokonaan tiimimme vastuulle.

Kysynnän
luominen

Herätämme valikoidun kohderyhmän mielenkiinnon tarkkaan kohdistetuilla kampanjoilla ja viesteillä. Tavoitamme halutun yleisön oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tarjoamme sisältöä, josta sekä prospektit että jo olemassa olevat asiakkaat saavat aitoa lisäarvoa.

Ajankohtaista

Search