Skip to contentSkip to navigation
@

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä!x

Kiitos!x

Kiitos viestistäsi!

meille töihin?

Kiinnostaisiko sinua tehdä näkemyksellistä digitaalista markkinointia strategisesta suunnittelusta yksittäisiin kampanjoihin? Haluatko lähteä kehittämään nimekkäiden kansainvälisten ja suomalaisten brändien näkymistä ja tekemistä verkossa? Huvittaisiko käydä pokkaamassa modernin markkinoinnin palkintoja Las Vegasissa?

Jos olet uusiin korkeuksiin tähyävä digimarkkinoinnin taituri tai vasta uraansa käynnistävä nuori tulisielu, kuulemme sinusta mielellämme.

Kerro itsestäsi ja lähetä cv: rekry@idbbn.fi

Katso avoimet paikat

OLE EDELLÄKÄVIJÄ

ID BBN tekee urallesi hunajaa. Kuuluipa työnkuvaasi luovuutta, tekniikkaa tai projektinhallintaa, meillä opit asioita, joista toiset vasta haaveilevat. Emme ole perinteinen mainostoimisto emmekä digitoimisto, vaan modernin markkinoinnin edelläkävijä Suomessa. Käytössämme on kuumimmat, uudet markkinoinnin keinot, joilla tehdään mitattavaa tulosta. Meillä saavutat arvostettuja taitoja markkinointiautomaation teknologian parissa, opit suunnittelemaan purevan tehokasta luovaa sisältöä tai pyörittämään mestarillisesti haastavia kampanjoita. Pääset tekemään töitä isoimmille asiakkaille, mitä Suomesta löytyy, ja kartuttamaan kokemusta aidosti kansainvälisistä brändeistä. Miltä kuulostaa?

Makeita juttuja

Valitse omat laitteesi

Valitse aika ja paikka

Pysy terveenä

Nauti kulttuurista

Liiku ja kuntoile

Valitse omat laitteesi

Meillä ei ole työntekoon vakiovälineitä, vaan kunnioitamme toiveitasi. Valitse Mac tai PC, kannettava tai pöytäkone. Puhelimesi saat valita kiitetyn Atea Free Choice -palvelun laajasta valikoimasta.

Valitse aika ja paikka

Työaika on meillä liukuva: teet töitä elämäntilanteesi ja mieltymystesi mukaan. Myös etätöihin on loistavat mahdollisuudet. Ei väliä, onko kotikonttorisi Kaarinassa vai Kamerunissa.

Pysy terveenä

Haluamme että voit hyvin. Tässä auttaa Mehiläisen laadukas työterveyshuolto. Käytössäsi ovat työterveyshoitajan ja -lääkärin palvelut sekä säännölliset kuntotarkastukset.

Liiku ja kuntoile

Käy salilla työnantajan piikkiin, saat voimia takoa priimaa jälkeä. Voit käyttää Kuntokeskus Motivuksen palveluita maksutta kerran viikossa, lisäksi työporukan vapaa-ajan viettoon kuuluu yhteistä liikunnallista tekemistä.

Nauti kulttuurista

Leffaan, konserttiin, näyttelyyn, teatteriin? Mihin vain haluat. Kerää uusia ideoita ja virikkeitä, työnantaja maksaa yhden kulttuurielämyksen per kuukausi.

IHME DUUNEJA

{{ blogs[item].user.first_name }} {{ blogs[item].user.last_name }}

{{ blogs[item].title }}

Otoksia työpäivistämme