Hyppää sisältöön

Jälleen korkein Rating Alfa -luottoluokitus ID BBN:lle

toukokuu 28, 2021
Timo Kruskopf

”Idea Development ID Oy on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.”

Näin lukee platinasertifikaatissa, jonka Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt meille vuosina 2014–2021 saavuttamamme korkean Rating Alfa -luottoluokituksen ansiosta.

ID BBN luo voimaa tulevaisuuden talouselämään pitämällä huolta, että yritys on taloudellisesti hyvin hoidettu. Se luo vakautta ja varmuutta sekä henkilökunnallemme että yhteistyökumppaneillemme. Kaikki ID BBN:n omistajat arvostavat sitä, että yrityksemme on pitkäjänteinen arvon kasvattaja.

Yksi merkittävimmistä hyvän talouden etu on itsenäisyys. Sen ansiosta yritys voi itse päättää tulevista kehityshankkeista ja investoinneista, eikä se joudu toimimaan rahoituslaitosten tai muiden sidosryhmien ehdoilla. Nopeasti kehittyvällä alallamme on joskus otettava riskejä, joita muut eivät välttämättä ymmärrä. Siksi riskinottoon tulee olla itsenäinen mahdollisuus.

”Luokitus on merkki yrityksen pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.”

ID BBN saavutti korkean Rating Alfa -luottoluokituksen ensimmäisen kerran jo 2014. Tuolloin yrityksemme kasvoi kyseiseen luottoluokitukseen vaadittavaan kokoluokkaan. Siitä lähtien tietämme on johdattanut vahva ulkopuolinen hallitus, selkeä erikoistumisen strategia, myynnin systemaattinen kehittäminen ja panostus osaamiseen.

Haluamme varmistaa, että yllämme korkeaan Rating Alfa -luottoluokitukseen jatkossakin. Siksi olemme opetelleet ne taidot, joita vaaditaan kestävälle pohjalle rakentuvan liiketoiminnan tekemisessä. Yrityksemme ei toimi yhden ihmisen varassa, vaan sitä kuuluisaa leadershippiä löytyy laveasti. Olemme ottaneet henkilökuntamme mukaan yrityksen päämäärien määrittelytyöhön ja satsaamme koulutukseen entistä enemmän. Haluamme, että pystymme vastaamaan myös huomisen tuomiin haasteisiin. Osaamisen ylivoima ratkaisee menestyksen.

Suomen Vahvimmat Platina

Suomen Vahvimmat

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Timo Kruskopf
”Yritykset eivät osta mitään. Ihmiset ostavat. Aina. Ainoa haasteesi markkinoijana ja myyjänä on tietää, miksi ja milloin ihminen haluaa ostaa ja millä perusteilla hän valintansa tekee. Jopa atomivoimalatoimittaja valitaan, tai jätetään valitsematta, tunneperustein. Miksi siis ei pienempiä hankintoja. Maaliviivalla voittaja on se, johon luotetaan ja uskotaan eniten – tehdään kauppa, joka tuntuu parhaimmalta ratkaisulta.” Timo kehittää ratkaisuja, joilla yritys voi hankkia lisää asiakkaita ja pitää ne. Muun ajan hän on mieluusti golfkentällä tai syventyy tiedekirjallisuuteen.

Search