Hyppää sisältöön

Markkinoinnin automaation asiantuntija

Olemme kansainvälinen, moneen otteeseen palkittu digitaaliseen markkinointiin ja markkinoinnin automaatioon erikoistunut toimisto. Loistavassa tiimissämme yhdistyy tekninen tietotaito, B2B-markkinoinnin syvällinen ymmärrys, strateginen ajattelu ja monikanavainen luovuus.

Markkinointi­teknologiasta meidät tunnetaan

Teknologia muuttaa markkinoinnin tapoja. Siinä missä ennen pähkäiltiin kohderyhmiä ja arvuuteltiin kampanjan onnistumista – nyt kerätään ja hyödynnetään dataa, synkronisoidaan ohjelmia ja analysoidaan niiden toimivuutta reaaliaikaisesti ja tehdään tarkennuksia ja muutoksia tarvittaessa. Toimimme digitaalisen markkinoinnin ja erityisesti markkinoinnin automaation eturintamassa.

Olemme Oraclen
Gold Partner

Olemme erikoistuneet markkinointiautomaatio-ohjelma Oracle Eloquaan. Se on erittäin muokattavissa oleva, ainutlaatuisilla analyysi- ja raportointityökaluilla varustettu helppokäyttöinen kokonaisuus, lajinsa markkinajohtaja. Hyödynnämme Eloquaa markkinointiohjelmissamme Suomessa, Pohjoismaissa ja usein myös maailmanlaajuisesti.

Olemme Salesforcen
Consulting Partner

Hyödynnämme Salesforce CRM, Pardot ja Marketing Cloud -järjestelmien dataa. Niiden avulla voimme muun muassa segmentoida asiakkaita ja ennustaa heidän toimiaan.

Olemme mukana Marketo Premier Partner -ohjelmassa

Tämän edistyneen markkinointiautomaatio-ohjelman tarjoamat mahdollisuudet ovat tulleet meille tutuiksi vuosien varrella, ja osaamme hyödyntää sen ominaisuuksia monipuolisesti.

Olemme Demandbase Partner

Demandbase on erinomainen työkalu Account Based -markkinointiin. Se on alan ainoa tekoälyä hyödyntävä ABM-ratkaisu.

Olemme Rapidminer Managed Analytics Service Provider Partner

Mitä enemmän dataa, sitä tarkempaa markkinointia. RapidMiner on korvaamaton työkalu erilaisten tietojoukkojen rationalisoimisessa ja yhdenmukaistamisessa. OEM-kumppanina integroimme sen SaaS- ja ISV-ohjelmistoihin.

Olemme hakumainontaan erikoistunut Google-kumppani

Tehokasta B2B-markkinointia. Hallitsemme Googlen parhaat käytännöt ja optimoimme kampanjat yritysten yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi. Käytössämme on seuraavat Google-työkalut: Google Analytics, Google Data Studio, Google Ads, Google My Business, Google Survey, Google Tag Manager, Google Optimize and Google Search Console.

Olemme Suomen BBN

BBN on kansainvälinen, B2B-markkinointiin erikoistuneiden toimistojen organisaatio ja maailman johtava B2B-markkinoinnin asiantuntijapalvelu. Yrityksemme, Idea Development ID Oy, on Suomen BBN, ja siksi meidät tunnetaan nimellä ID BBN. Asiakkaamme eivät ole sidottuja vain yhden toimiston voimavaroihin, vaan he saavat käyttöönsä 61 toimistoa ja 1 150 asiantuntijaa 32 maassa. 

Kansainvälistä yhteistyötä

BBN on erinomainen esimerkki siitä, mitä yhteistyö, yhteiset toimintatavat ja jaetut arvot saavat aikaan. Organisaatiomme tekee yhteistyötä päivittäin, ja usein asiakkaitamme palvelee useamman kuin yhden maan tai alueen toimisto. Yhteiset toimintatavat ovat käytössä kaikissa BBN-toimistoissa ja niitä kehitetään jatkuvasti.

Tutustu BBN:ään

Poimintoja menestystarinoista

Search