MARKKINOINNIN AUTOMAATION PERUSTEET

Yhä useampi yritys käyttää markkinoinnin automaatiota tehostamaan markkinointia ja tuottamaan myyntivalmiimpia liidejä. Mutta mistä markkinoinnin automaatiossa on oikeasti kyse?

LATAA OPAS TÄSTÄ »

GET TO KNOW PREDICTIVE MARKETING

Ennakoiva- eli prediktiivinen markkinointi on jo täällä. Ota perusasiat haltuun englanninkielisen e-bookin avulla. Onko prediktiivinen markkinointi sinun yrityksesi seuraava askel?

LATAA OPAS TÄSTÄ »

PREDIKTIIVINEN MARKKINOINTI ON TEHOKAS TYÖKALU

Oletuksiin ja luuloon perustuvien päätösten aika on ohi. Kun ryhdyt tekemään dataan perustuvia päätöksiä, et halua enää palata arvailujen maailmaan. Prediktiivinen markkinointi mahdollistaa ennakoivan näkymän asiakkaidesi tarpeisiin. Katso Matti Airaksen puheenvuoro ja ymmärrät, miten prediktiivinen markkinointi toimii.

KATSO VIDEO »

TEKOÄLY JA LIIKETOIMINTA TÄNÄÄN JA HUOMENNA?

Katso, mitä yhteistä on limuautomaateilla ja tekoälyllä. Entä mitä tämä kertoo tulevaisuudestamme ja tekoälyn mahdollisuuksista. Vuoden 2018 puhujaksi valittu ja vuoden bisneskirjan, Tekoäly - matkaopas johtajalle, kirjoittanut Antti Merilehto kertoo kaiken tämän ja paljon muuta puheenvuorossaan.

KATSO VIDEO »

PREDIKTIIVINEN MARKKINOINTI PÄHKINÄNKUORESSA

ID BBN auttaa muuttamaan yrityksesi päätöksenteon luuloihin ja oletuksiin perustuvasta prosessista tietoon ja kerättyyn asiakasmateriaaliin perustuviin ennakoiviin johtopäätöksiin. Kutsumme tätä prosessia prediktiiviseksi markkinoinniksi.

KATSO VIDEO »

ID BBN ON KAIKKEA TÄTÄ

Meidät tunnettaan teknisestä osaamisestamme, mutta olemme paljon muutakin. Prediktiivinen markkinointi, synkronisoitu martech, vakuuttavat sisällöt sekä tulokselliset ohjelmat kuuluvat palveluvalikoimaamme. Valitse mieleisesi tai hyödynnä kaikkia.

KATSO VIDEO »

PUHU MARKKINOINTITEKNOLOGIAA!

Markkinointiin ja teknologiaan liittyvät käsitteet muuttuvat jatkuvasti. Kokosimme englanninkielisen sanakirjan, josta löydät alan keskeisimmän sanaston selityksineen. Lataa ja pysy kartalla!

LATAA OPAS TÄSTÄ »

NORDIC MARKETING AUTOMATION SURVEY 2018

Ajankohtainen ja kattava tietopaketti kaikille markkinoinnin automaatiosta kiinnostuneille. Tuoreesta Nordics Marketing Automation -tutkimusraportista selviää muun muassa, mitä etuja markkinoinnin automaatiosta on ja miten markkinoinnin automaatioon investoidaan.

LATAA OPAS TÄSTÄ »

GDPR GUIDE

Tiedätkö miten EU:n tietosuoja-asetus vaikuttaa markkinointitoimiisi? Englanninkielisestä oppaasta löydät ohjeet uuden tietosuoja-asetuksen vaatimien muutosten toteuttamiseen.

LATAA OPAS TÄSTÄ »

MARKKINOINNIN AUTOMAATION PERUSTEET

Mistä markkinoinnin automaatiossa on kyse? Katso tämä hauska interaktiivinen video, niin tiedät.

KATSO VIDEO »

STARTTIOPAS MARKKINOINNIN AUTOMAATIOON

Tutustu markkinoinnin automaation perustoimintoihin markkinoinnin, myynnin ja johdon näkökulmasta ja poimi vinkit parhaan työkalun valintaan!

LATAA OPAS TÄSTÄ »

ASIAKKAAN MATKA

Tuntemattomasta nettikontaktista ostavaksi asiakkaaksi. Opi tuntemaan asiakkaasi ja kuljettamaan häntä kohti ostopäätöstä.

LATAA OPAS TÄSTÄ »

MARKKINOINNIN AUTOMAATIOSTA SELKOKIELELLÄ

Jotta yritys saisi parannettua asiakaskokemustaan, sen on huomioitava ostajan tarpeet digitaalisen asiakasmatkan jokaisessa vaiheessa. Tämä opas johdattaa sinut markkinoinnin automaation perusteisiin.

LATAA OPAS TÄSTÄ »

LIIDINURTUROINTI - OPAS MODERNILLE MARKKINOIJALLE

Älä hylkää liidejä, jotka eivät vielä ole konvertoituneet asiakkaiksi. Jalostamalla liidejä vaikutat varmasti myyntitulokseen.

LATAA OPAS TÄSTÄ »

LEAD SCORING -OPAS MODERNILLE MARKKINOIJALLE

Liidien pisteytys tarkoittaa, että liidejä vertaillaan niiden ostovalmiuden ja tuottopotentiaalin mukaan. Liidien priorisoinnilla varmistetaan, että potentiaalisiin liideihin ollaan yhteydessä oikeaan aikaan.

LATAA OPAS TÄSTÄ »

MOBIILIMARKKINOINTI

Tämä opas paljastaa viisi mobiilimarkkinoinnin avaintekijää, jotka jokaisen modernin markkinoijan on huomioitava!

LATAA OPAS TÄSTÄ »

SISÄLTÖMARKKINOINTI

Sisältömarkkinointi muovaa markkinointiorganisaation ja sen kohderyhmän vuorovaikutusta. Tästä oppaasta saat vinkkejä, joilla erotut massasta ja onnistut sitouttamaan potentiaaliset asiakkaasi.

LATAA OPAS TÄSTÄ »

MYY MARKKINOINNIN AUTOMAATIO JOHTAJILLE

Vakuuta toimitusjohtaja, talousjohtaja ja it-johtaja markkinoinnin automaation tärkeydestä.

LATAA OPAS TÄSTÄ »

2017 GLOBAALI CMO -TUTKIMUS

Lue miten B2B-markkinointijohtajat muokkaavat markkinoinnin strategioitaan organisaation kasvutavoitteiden tueksi ja perehdy B2B-markkinointistrategioihin vaikuttaviin ajankohtaisiin trendeihin.

SIIRRY SIVUSTOLLE »

2017 GARTNER MAGIC QUADRANT FOR DIGITAL MARKETING HUBS

Monikanavainen markkinointihubi ohjaa yrityksen viestintää kuluttajien suuntaan, eri kanavissa (esim. nettisivut, mobiili ja s-posti). Katso, mihin palvelutoimittajat sijoittuvat Gartnerin neliössä!

SIIRRY SIVUSTOLLE »