Ole edelläkävijä

ID BBN tekee urallesi hunajaa. Kuuluipa työnkuvaasi luovuutta, tekniikkaa tai projektinhallintaa, meillä opit asioita, joista toiset vasta haaveilevat. Emme ole perinteinen mainostoimisto emmekä digitoimisto, vaan modernin markkinoinnin edelläkävijä Suomessa. Käytössämme on kuumimmat, uudet markkinoinnin keinot, joilla tehdään mitattavaa tulosta. Meillä saavutat arvostettuja taitoja markkinointiautomaation teknologian parissa, opit suunnittelemaan purevan tehokasta luovaa sisältöä tai pyörittämään mestarillisesti haastavia kampanjoita. Pääset tekemään töitä isoille asiakkaille ja kartuttamaan kokemusta aidosti kansainvälisistä brändeistä. Miltä kuulostaa?

Ihmeduuneja

Meillä työskentelee kokenut kombo eri alojen osaajia. Käyntikorteissa vilisee titteleitä kuten Marketing Developer, Data Scientist Trainee, Full-stack developer, Back-end developer, Server Specialist, Digital Production Manager, Automation Developer, Concept Designer, Copywriter, Automation Developer, Art Director, Customer Lead, Office Assistant, System Architect, Business Developer, Managing Director, HR & Digital Project Manager, Vice President ja Marketing Automation Specialist. Ehkä juuri sinun osaamisesi täydentää tätä palettia? Kerro meille, jos näin on.

Makeita juttuja

Emme käytä työntekoon vakiovälineitä, vaan kunnioitamme toiveitasi. Valitse Mac tai PC, kannettava tai pöytäkone. Puhelimesi saat valita kiitetyn Atea Free Choice -palvelun laajasta valikoimasta. Työaika on liukuva ja etänäkin voi työskennellä. Ei siis ole väliä, onko kotikonttorisi Kaarinassa, Kanadassa vai Kamerunissa. Hyvinvointisi on meille tärkeää, ja sen vuoksi käytössäsi ovat Mehiläisen työterveyshoitajan ja -lääkärin palvelut sekä säännölliset tarkastukset. Kannustamme uusien ideoiden ja virikkeiden etsimiseen. Tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia Eazybreak -mobiilipalvelulla. Palveluun ladatuilla krediteillä voit käydä leffassa, konserteissa, teatterissa tai maksaa liikuntaharrastuksesi.

Virikkeitä ja vipinää

ID BBN:ssa pääset osaksi toisiaan arvostavien ammattilaisten työyhteisöä. Olemme Vuoden Toimisto -finalisteja 2018 ja vakaa aikomuksemme on napata kisan voitto ensi vuonna. Mielestämme työnteko ei saa olla pelkkää stressaavaa suorittamista. Pidämme yhdessä huolta hyvästä työilmapiiristä ja vietämme yhteistä aikaa myös toimistoaikojen ulkopuolella. Kukin saa osallistua omien mahdollisuuksiensa mukaan. Harrastamme yhdessä liikuntaa, peli-iltoja, ruoanlaittoa sekä leffoja. Tylsää näissä iltamissa ei ole koskaan!

Avoimet työpaikat

Jos olet uusiin korkeuksiin tähyävä digimarkkinoinnin taituri tai vasta uraansa käynnistävä nuori tulisielu, kuulemme sinusta mielellämme. Kerro itsestäsi ja lähetä cv: rekry@idbbn.fi

Katso avoimet työpaikat