helsinki

ID BBN Helsinki

Wonderland Work
Konepajankuja 1

00510 Helsinki
+358 2 8145 0600

Sinua palvelevat

turku

ID BBN Turku

Läntinen Rantakatu 3
20100 Turku
+358 2 8145 0600

Sinua palvelevat

OLEMME SUOMEN BBN

BBN on kansainvälinen, B2B-markkinointiin erikoistuneiden toimistojen organisaatio ja maailman johtava B2B-markkinoinnin asiantuntijapalvelu. Yrityksemme, Idea Development ID Oy, on Suomen BBN, ja siksi meidät tunnetaan nimellä ID BBN. Asiakkaamme eivät ole sidottuja vain yhden toimiston voimavaroihin, vaan he saavat käyttöönsä 43 toimistoa ja 1 500 asiantuntijaa ympäri maailmaa.

navigator

Strategia

BBN:n Brand Asset Management (BAM) -työkalujen avulla pystymme tehokkaasti kehittämään ja hallitsemaan asiakasyritystemme brändejä.

Luovuus

BBN:n Creative Toolbox (CT) sisältää tukun menetelmiä, joiden avulla löydämme ideoita kohdeyleisön inspiroimiseksi ja asiakkaamme brändin tunnettuuden kasvattamiseksi. Creative Toolboxin avulla syntyneitä luovia ratkaisuja kutsutaan nimellä Big Long Ideas.

Yhteistyö

C-Map on BBN:n patentoitu prosessi monikanavaiseen yhteistyöhön ja yhteydenpitoon. Se tarjoaa sekä toimintaympäristön että strategian, joiden avulla maksimoidaan B2B-brändien kampanjoiden tehokkuus ja tuottavuus.

Aktivointi

Kansainväliset Account Management -työvälineet varmistavat, että go-to-market-strategia viestitään ulkoisesti ja sisäisesti luotettavalla ja tehokkaalla tavalla.

BBN Navigator on maailman ainoa integroitu B2B-työvälinepaletti. Sen avulla BBN pystyy vastaamaan kaikkiin B2B-markkinoinnin haasteisiin brändistrategioista kampanjoiden toteutuksiin. BBN Navigator auttaa organisaation toimistoja tuottamaan todistetusti tuloksellista B2B-markkinointia sekä kansainvälisesti että alueellisesti.

BBN on malliesimerkki siitä, mitä yhteistyö, yhteiset toimintatavat ja jaetut arvot saavat aikaan. Organisaatiomme tekee yhteistyötä päivittäin, ja usein asiakkaitamme palvelee useamman kuin yhden maan tai alueen toimisto.

BBN on sitoutunut kehittämään ja toteuttamaan parhaita mahdollisia B2B-markkinoinnin menetelmiä ja tehostamaan ja parantamaan prosessejaan jatkuvasti.