MARKKINOINTITEKNOLOGIASTA MEIDÄT TUNNETAAN

Teknologia muuttaa markkinoinnin tapoja. Siinä missä ennen pähkäiltiin kohderyhmiä ja arvuuteltiin kampanjan onnistumista – nyt kerätään ja hyödynnetään dataa, synkronisoidaan ohjelmia ja analysoidaan niiden toimivuutta reaaliaikaisesti ja tehdään tarkennuksia ja muutoksia tarvittaessa. Toimimme digitaalisen markkinoinnin ja erityisesti markkinoinnin automaation eturintamassa.

OLEMME ORACLEN GOLD PARTNER

Oraclen tuoteportfoliossa olemme erikoistuneet markkinointiautomaatio-ohjelma Oracle Eloquaan. Se on erittäin muokattavissa oleva, ainutlaatuisilla analyysi- ja raportointityökaluilla varustettu helppokäyttöinen kokonaisuus, lajinsa markkinajohtaja. Hyödynnämme Eloquaa markkinointiohjelmissamme Suomessa, Pohjoismaissa ja usein myös maailmanlaajuisesti. around the world.

OLEMME SALESFORCEN CONSULTING PARTNER

Hyödynnämme Salesforce CRM, Pardot ja Marketing Cloud -järjestelmien dataa. Niiden avulla voimme muun muassa segmentoida asiakkaita ja ennustaa heidän toimiaan.

OLEMME MUKANA MARKETO PREMIER PARTNER -OHJELMASSA

Marketoa kutsutaan digitaalisen markkinoinnin mikrokosmokseksi, eikä suotta. Tämän edistyneen markkinointiautomaatio-ohjelman tarjoamat mahdollisuudet ovat tulleet meille tutuiksi vuosien varrella, ja osaamme hyödyntää sen ominaisuuksia monipuolisesti.

OLEMME DEMANDBASE PARTNER

Demandbase on erinomainen työkalu Account Based -markkinointiin. Se on alan ainoa tekoälyä hyödyntävä ABM-ratkaisu.

OLEMME RAPIDMINER MANAGED ANALYTICS SERVICE PROVIDER PARTNER

Mitä enemmän dataa, sitä tarkempaa markkinointia. RapidMiner on korvaamaton työkalu erilaisten tietojoukkojen rationalisoimisessa ja yhdenmukaistamisessa. OEM-kumppanina integroimme sen SaaS- ja ISV-ohjelmistoihin.

OLEMME HAKUMAINONTAAN ERIKOISTUNUT GOOGLE-KUMPPANI

Google Ads -kampanjointi on tehokasta B2B-markkinointia. Meillä on siitä kokemusta, näkemystä ja osaamista. Hallitsemme Googlen parhaat käytännöt ja osaamme optimoida kampanjat yritysten yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi. Käytössämme on seuraavat Google-työkalut: Google Analytics, Google Data Studio, Google Ads, Google My Business, Google Survey, Google Tag Manager, Google Optimize and Google Search Console.

OLEMME SUOMEN BBN

BBN on kansainvälinen, B2B-markkinointiin erikoistuneiden toimistojen organisaatio ja maailman johtava B2B-markkinoinnin asiantuntijapalvelu. Yrityksemme, Idea Development ID Oy, on Suomen BBN, ja siksi meidät tunnetaan nimellä ID BBN. Asiakkaamme eivät ole sidottuja vain yhden toimiston voimavaroihin, vaan he saavat käyttöönsä 43 toimistoa ja 1 500 asiantuntijaa ympäri maailmaa.

navigator

Strategia

BBN:n Brand Asset Management (BAM) -työkalujen avulla pystymme tehokkaasti kehittämään ja hallitsemaan asiakasyritystemme brändejä.

Luovuus

BBN:n Creative Toolbox (CT) sisältää tukun menetelmiä, joiden avulla löydämme ideoita kohdeyleisön inspiroimiseksi ja asiakkaamme brändin tunnettuuden kasvattamiseksi. Creative Toolboxin avulla syntyneitä luovia ratkaisuja kutsutaan nimellä Big Long Ideas.

Yhteistyö

C-Map on BBN:n patentoitu prosessi monikanavaiseen yhteistyöhön ja yhteydenpitoon. Se tarjoaa sekä toimintaympäristön että strategian, joiden avulla maksimoidaan B2B-brändien kampanjoiden tehokkuus ja tuottavuus.

Aktivointi

Kansainväliset Account Management -työvälineet varmistavat, että go-to-market-strategia viestitään ulkoisesti ja sisäisesti luotettavalla ja tehokkaalla tavalla.

BBN Navigator on maailman ainoa integroitu B2B-työvälinepaletti. Sen avulla BBN pystyy vastaamaan kaikkiin B2B-markkinoinnin haasteisiin brändistrategioista kampanjoiden toteutuksiin. BBN Navigator auttaa organisaation toimistoja tuottamaan todistetusti tuloksellista B2B-markkinointia sekä kansainvälisesti että alueellisesti.

BBN on malliesimerkki siitä, mitä yhteistyö, yhteiset toimintatavat ja jaetut arvot saavat aikaan. Organisaatiomme tekee yhteistyötä päivittäin, ja usein asiakkaitamme palvelee useamman kuin yhden maan tai alueen toimisto.

BBN on sitoutunut kehittämään ja toteuttamaan parhaita mahdollisia B2B-markkinoinnin menetelmiä ja tehostamaan ja parantamaan prosessejaan jatkuvasti.